Cum se folosește aplicația Google Home pentru computer

Aplicația Google Home configurează și gestionează Chromecast, Google Home și alte dispozitive inteligente compatibile cu Google Home. Deși este proiectat să funcționeze numai cu dispozitive iOS și Android, utilizați un emulator Android sau Google Chrome pentru a accesa aplicația de pe un computer desktop.

Informațiile din acest articol se aplică PC-urilor Windows. Utilizați aplicația Google Home pe Mac.

Google


Utilizați aplicația Google Home pe PC cu un emulator Android

Instalați un emulator Android pentru Windows pentru a rula aplicații Android pe computer. De exemplu, Bluestacks instalează și rulează mai multe aplicații Android, inclusiv aplicația Google Home. Funcționalitatea generală va fi similară.

Sistemele de operare bazate pe Linux acceptă și emulatoare Android, cum ar fi GenyMotion.

Utilizați Google Chrome pentru a controla dispozitivele Google Home

Google Chrome imită unele dintre funcționalitățile aplicației Google Home, dar este limitată. De exemplu, nu puteți configura dispozitive Google Home utilizând browserul Chrome, deci aveți nevoie în continuare de un dispozitiv mobil sau de un emulator Android. Cu toate acestea, Chrome poate transmite sau transmite în flux pe oricare dintre dispozitivele dvs. Google Home sau Chromecast.

Actualizați la cea mai recentă versiune de Chrome și verificați dacă computerul și dispozitivul Google Home se conectează la aceeași rețea Wi-Fi. Pentru a transmite sau a transmite în flux pe un dispozitiv Google Home, fie selectați trei puncte verticale în colțul din dreapta sus al Chrome sau faceți clic dreapta pe o zonă goală a paginii, apoi alegeți Arunca urmat de dispozitivul dvs.

Unele site-uri web oferă butoane turnate încorporate care transmit media direct la difuzoarele inteligente Google Home sau Google Home Mini.


Puteți controla toate dispozitivele Google Home de pe computerul dvs.?

Cu un emulator, veți avea acces complet la toate funcțiile Google Home. Cu toate acestea, cu browserul, nu puteți configura dispozitive noi.

De asemenea, este posibil să instalați Google Assistant pe Windows pentru a profita din plin de asistentul virtual Google; cu toate acestea, asistența vocală este limitată pentru transmiterea media de pe Chrome pe dispozitivele Google Home - vă veți bucura doar de câteva comenzi simple, cum ar fi Stop și Volumul maxim.

Dezactivați Cortana pentru a utiliza comenzile vocale Google Home, pentru a evita conflictele cu asistentul virtual Microsoft.