Cum să setați imaginea de fundal a iPad-ului dvs.

Aveți opțiuni pentru a vă personaliza iPad-ul, inclusiv cumpărarea unei carcase distincte și personalizarea sunetelor pentru e-mail și mesaje text, dar de departe cel mai simplu mod de a adăuga o anumită personalitate iPad-ului dvs. este să setați o imagine de fundal personalizată pentru ecranul de blocare și ecranul de pornire.  

Aveți două modalități de a face acest lucru: alegerea imaginii prin aplicația Fotografii și utilizarea Setărilor.


Schimbați fundalul ecranului iPad în fotografii

Aplicația Fotografii oferă o modalitate simplă de a selecta o imagine de fundal (numită tapet) pentru ecranul de blocare, ecranul de pornire sau ambele.

  1. Deschideți Fotografii aplicație, apoi accesați Albume or Bibliotecă filă. Atingeți Camera de tip rolă de, apoi localizați imaginea pe care doriți să o utilizați ca fundal.

  2. Atingeți fotografia pentru ao selecta.

  3. Cu imaginea selectată, atingeți butonul Spune-le prietenilor în partea de sus a ecranului. Este cel care arată ca un pătrat cu o săgeată scoțând.

  4. Robinet Folosiți ca tapet.

  5. Mutați fotografia în jurul ecranului trăgând-o cu degetul. De asemenea, puteți utiliza gestul de prindere pentru a mări pentru a mări sau a micșora imaginea până când o obțineți corect. Atingeți Zoom din perspectivă în partea de jos a ecranului la On poziţie. Această setare face ca fotografia să se miște atunci când mutați iPad-ul.

  6. Când ați terminat de poziționat fotografia, alegeți din Setați ecranul de blocare, Setați ecranul de pornire, Sau Setează ambele

  7. În funcție de opțiunea pe care ați ales-o, imaginea va apărea ca fundal pe ecranul de pornire, ecranul de blocare (care apare când vă treziți iPad-ul pentru prima dată, dar înainte de al debloca) sau ambele.


Schimbați ecranul iPad din Setări

Un alt mod de a vă personaliza fundalul ecranului de fundal este prin aplicația Setări. Nu este la fel de ușor ca utilizarea aplicației Photos, dar vă oferă o selecție de fotografii de la Apple și imagini dinamice care animă fundalul iPad-ului.

  1. Deschideți setările app.

  2. Robinet Tapet.

  3. Selectați Alegeți un tapet nou.

  4. Robinet Dinamic pentru a utiliza bule animate și pentru a selecta culoarea bule pe care o preferați atingând una dintre opțiuni. Atingeți Stills pentru a vizualiza imagini de stoc potrivite pentru tapet.

    Dacă aveți iCloud Photo Sharing activat, puteți alege o fotografie din oricare dintre fluxurile dvs. de fotografii partajate.

  5. După ce ați ales o imagine sau o temă, puteți muta imaginea în jurul ecranului cu degetul sau puteți folosi pinch-to-zoom pentru a mări și a micșora fotografia. Pentru a seta fundalul, atingeți Setați ecranul de blocare să-l vedeți când vă treziți iPad-ul pentru prima dată, Setați ecranul de pornire pentru a face fotografia să apară sub pictogramele aplicației dvs. sau Setează ambele pentru a utiliza imaginea ca fundal global pentru iPad.

Acum tot ce ai nevoie este o imagine de fundal grozavă. Vedeți aceste imagini de fundal grozave sau salvați o fotografie de pe web pe iPad. De asemenea, puteți efectua o căutare de imagini Google pentru fundaluri iPad.