Sincronizați contul dvs. Hotmail cu MacOS Mail

Dacă credeai că Hotmail este un lucru din trecut, ai avut dreptate ... un fel. Deși Microsoft a întrerupt serviciul cu ani în urmă și l-a înlocuit cu Outlook.com, mulți utilizatori au încă adrese Hotmail și este chiar posibil să obțineți o nouă adresă Hotmail. Utilizatorii își accesează adresele Hotmail în ecranul lor de e-mail Outlook.com, iar Outlook.com poate fi configurat pentru a copia automat e-mailul Hotmail pe care îl primește în MacOS Mail.

Informațiile despre acest articol se aplică aplicației Mail în următoarele sisteme de operare: macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13) și macOS Sierra (10.12)

Caiaimage / Sam Edwards / Getty Images


Conectarea conturilor Hotmail curente la Apple Mail

Dacă aveți deja o adresă de e-mail Hotmail funcțională, cutia dvs. poștală se află la Outlook.com. Verificați mai întâi acolo pentru a vă asigura că contul dvs. este încă activ. Dacă nu v-ați folosit adresa de e-mail Hotmail de un an sau ceva, este posibil să fi fost dezactivată.

Conectați la Outlook.com cu adresa dvs. de e-mail Hotmail și parola. Confirmați că adresa de e-mail Hotmail este activă. Dacă nu-l vedeți, probabil că nu este. Nu-ți face griji. Puteți configura o nouă adresă Hotmail.


Configurarea e-mailului pe Mac pentru Hotmail

Dacă aveți o adresă de e-mail Hotmail activă, o puteți configura rapid în Mac Mail.

  1. Apasă pe Mail pictogramă de pe stația de andocare Mac.

  2. De la Mail meniu, selectați adăugaţi un cont.

  3. Selectați Alt cont de poștă în ecranul care se deschide și faceți clic A continua. În funcție de versiunea dvs. de macOS, poate fi necesar să selectați Cont de e-mail în ecranul următor.

  4. Introduceți numele dvs., adresa de e-mail Hotmail și parola în câmpurile furnizate pentru acestea. Selectați Conectare.

  5. Părăsi Mail notițe verificat în lista serviciilor disponibile. Clic Făcut.

  6. Căutați în bara laterală a cutiei poștale din stânga ferestrei Mail. Deschideți Mesaje primite dacă este închisă făcând clic pe săgeata de lângă aceasta pentru a vedea căsuțele poștale disponibile. Faceți clic pe nou Hotmail pentru a accesa contul dvs. Hotmail în Mail. Dacă este un cont nou, veți avea doar un e-mail de bun venit. Dacă este un cont mai vechi, numărul de lângă Hotmail din lista Căsuțe poștale indică numărul de e-mailuri din căsuța de e-mail.

Puteți citi și răspunde la e-mail și puteți trimite e-mailuri noi utilizând adresa dvs. de e-mail Hotmail din aplicația Mail de pe Mac.


Cum să obțineți un nou cont Hotmail

Dacă nu aveți o adresă Hotmail, nu este prea târziu pentru a obține una. Microsoft consideră că Hotmail este un e-mail vechi, dar compania încă îl acceptă. Pentru a vă înscrie pentru un nou cont Hotmail:

  1. Mergi la pagina Microsoft.com într-un browser și faceți clic pe Conectare în partea de sus a site-ului web pentru a deschide o fereastră de conectare, dar nu vă conectați chiar dacă aveți un cont.

  2. Unde pe ecranul de conectare apare „Niciun cont? Creați unul”, dați clic pe Creeaza una. Clic Următor →.

  3. În ecranul Creare cont, introduceți adresa de e-mail dorită în format Nume [email protected] tastând un nume și selectând @ hotmail.com din săgeata drop-down care apare în dreapta câmpului de nume. Poate că va trebui să încercați de mai multe ori să găsiți o adresă de e-mail care nu a fost deja luată. Clic Următor →.

  4. Introduceți o parolă pentru noul dvs. cont Hotmail și selectați Următor →.

  5. Introduceți numele și prenumele, țara și ziua de naștere în ferestrele următoare, făcând clic pe Următor → după completarea informațiilor solicitate în fiecare ecran.

  6. Introduceți codul CAPTCHA și faceți clic pe Următor → pentru a vă crea contul.

  7. Outlook.com se deschide pe noul ecran Outlook Mail.