Folosind aplicația iPhone Music

Aplicația Muzică este aplicația iOS încorporată care găzduiește muzica dvs. pe iPhone, iPod touch sau iPad. Deși există o mulțime de aplicații care oferă muzică, aplicația Muzică este singura de care mulți oameni au nevoie.

Informațiile din acest articol se aplică iPhone-urilor cu iOS 10 până la iOS 12.


Găsiți o melodie sau un album în aplicația iOS Music

Navigarea prin aplicația Muzică poate fi puțin confuză, dar odată ce o stăpânești, este ușor să parcurgi biblioteca muzicală până găsești melodia, albumul sau lista de redare pe care vrei să o asculți și atinge-o pentru a o reda.

  1. Pe ecranul de pornire iPhone, atingeți Muzică app.

  2. Dacă aplicația nu se deschide pe ecranul Bibliotecii, atingeți Bibliotecă în partea de jos a ecranului.

  3. Selectați una dintre categoriile din listă - Liste de redare, Artiști, Sau Albume, printre altele - pentru a vedea opțiunile de muzică din biblioteca dvs. de muzică din categoria respectivă.

  4. De exemplu, atingeți Artiști pentru a deschide o listă de artiști muzicali. Atingeți numele unui artist pentru a vizualiza melodiile sau albumele pe care le aveți pe iPhone sau în iCloud. Atingeți un album sau o melodie a artistului.

  5. Deschideți oricare dintre categoriile de pe ecranul Bibliotecii în același mod.

Ecranul Bibliotecă este ecranul de pornire al aplicației Muzică. Pentru a reveni la el în orice moment, atingeți Bibliotecă.


Redați o selecție

Pentru a reda muzică din aplicația Muzică:

  1. Localizați o melodie pe care doriți să o redați și atingeți numele melodiei. O bară din partea de jos a ecranului se schimbă în numele melodiei cu un control Redare / Pauză și Următor.

  2. Atingeți numele melodiei din partea de jos a ecranului pentru a deschide un ecran de informații despre melodie, împreună cu comenzile tradiționale de redare / pauză, înainte și înapoi și un glisor de volum.

  3. Atingeți 3 puncte Mai Mult pictogramă din partea de jos a ecranului pentru o fereastră pop-up cu opțiuni.

  4. Opțional, alegeți Elimină, Adăugați la o listă de redare, Sau Distribuiți melodia.

  5. Robinet Dragoste or antipatie pentru a indica dacă vă place melodia.


Cum funcționează comenzile

Comenzile disponibile în timpul redării unei melodii sunt familiare pentru majoritatea oamenilor și ușor de preluat, chiar dacă nu sunt familiare.

Frecați înainte sau înapoi în bara de progres

Bara de progres de sub albumul sau arta melodiei arată cât timp redă melodia și cât timp i-a mai rămas. Folosiți-l pentru a vă deplasa rapid înainte sau înapoi în cântec, o tehnică numită spălare. Pentru a vă deplasa în interiorul unei melodii, atingeți și țineți apăsat cercul de pe bara de progres și trageți-l în direcția în care doriți să vă deplasați în melodie.

Redare / Pauză și înainte și înapoi

Folosiți butonul Redare / Pauză - cel mare dintre butoanele Înainte și Înapoi - pentru a porni sau a opri ascultarea melodiei curente. Butoanele Înainte și Înapoi se deplasează la melodia următoare sau anterioară.

Creșteți sau reduceți volumul

Bara din partea de jos a ecranului controlează volumul melodiei. Pentru a mări sau a reduce volumul, fie glisați glisorul, fie folosiți butoanele de volum încorporate în partea laterală a iPhone-ului.

Amestecare

Butonul etichetat Shuffle de pe un ecran sau un ecran de informații pentru lista de redare redă melodiile în ordine aleatorie. Atingeți-l pentru a amesteca melodiile de pe album sau din lista de redare pe care le ascultați în prezent.


Te simți ca un post de radio?

Dacă căutați ceva puțin diferit, verificați posturile de radio de pe iPhone. Atingeți radio în partea de jos a ecranului Bibliotecii și selectați unul dintre posturile de radio de pe ecranul care se deschide.

Despre abonamentele Apple Music

Apple oferă un serviciu premium de muzică de streaming care extinde opțiunile din aplicația Muzică la 50 de milioane de cântece, plus întreaga bibliotecă muzicală. În urma unei încercări gratuite, sunt disponibile planuri pentru studenți, persoane fizice și familii.

Când vă abonați la Apple Music, se adaugă câteva pictograme noi în partea de jos a ecranului aplicației Music:

  • Ecranul For You conține muzică pe care Apple o selectează pe baza preferințelor pe care le-ați ales atunci când v-ați înscris la Apple Music.
  • Răsfoire conține muzică organizată în Top 100 liste, melodii populare, muzică nouă și alte categorii.

Deși transmiterea de muzică necesită o conexiune Wi-Fi sau celulară la internet, aveți opțiunea de a descărca câte melodii doriți de pe Apple Music pe iPhone, astfel încât să puteți asculta atunci când o conexiune nu este disponibilă.


Setări pentru aplicația Muzică

Deschis setările pe iPhone și alegeți Muzică pentru a accesa controalele EQ, limitele de volum, istoricul ascultărilor, optimizarea stocării și descărcările automate. De asemenea, ecranul Setări muzică este locul în care alegeți să utilizați date celulare pentru muzică sau să afișați Apple Music în aplicația Muzică.