Cum se instalează un widget pe telefoanele Samsung

Când vine vorba de personalizarea afișajului dispozitivului dvs., telefoanele și tabletele Samsung Galaxy vă oferă o mulțime de opțiuni pentru instalarea widgeturilor. De exemplu, dacă știi cum să instalezi un widget pe telefoanele Samsung, poți adăuga un calendar cu numărătoare inversă pe ecranul de pornire care îți amintește când se apropie o dată importantă.

Instrucțiunile din acest articol se aplică tuturor smartphone-urilor și tabletelor Samsung.


Ce sunt widgeturile?

Când vă uitați la telefon și vedeți vremea sau ora afișată în mijlocul ecranului, vă uitați la un widget. Widgeturile vă permit să personalizați ceea ce se afișează pe ecran, astfel încât să obțineți doar informațiile de care aveți nevoie dintr-o privire. Multe widget-uri specifice, cum ar fi 1Weather sau Calendar, sunt disponibile în Magazin Play ca aplicații independente. Unele sunt disponibile în diferite dimensiuni, permițându-vă să decideți cât din ecran doriți să umple.


Cum să adăugați widgeturi pe un telefon sau tabletă Samsung

Pentru a adăuga un widget de calendar care numără înapoi la un eveniment important:

  1. Atingeți lung pe ecranul principal, apoi atingeți Widget-urile în partea de jos a ecranului. 

  2. Robinet Calendar

  3. Țineți apăsată tasta Countdown.

  4. Glisați și fixați widgetul unde doriți să apară pe ecran.

  5. Selectați evenimentul din calendarul dvs. pe care doriți să îl numărați înapoi.

  6. Alege Culoarea fundalului Transparență de fundal, apoi atingeți sageata stanga (<) lângă Setări widget în colțul din stânga sus.

    Puteți rearanja widgeturile atingându-le și glisându-le în jurul ecranului. Pentru a elimina widgeturile, atingeți lung butonul widget pe care doriți să îl ștergeți, apoi atingeți scoate.