Cum se instalează aplicațiile care lipsesc din App Store

Apple este renumit pentru regulile sale stricte (și uneori inconsistente) în legătură cu ce aplicații va permite în App Store. Uneori, o aplicație care nu ar trebui permisă în App Store se strecoară și este disponibilă cu câteva ore sau zile înainte de a fi eliminată. Vestea bună este că, dacă ați primit una dintre acele aplicații înainte ca aceasta să fie scoasă din magazin, o puteți folosi în continuare.

Aplicațiile eliminate nu sunt la fel ca în cazul altor aplicații. De exemplu, acestea nu apar ca fiind disponibile pentru re-descărcare după ce au fost scoase din magazin. Deci, cum instalați o aplicație care a fost eliminată din App Store?

Aceste instrucțiuni se aplică celei mai recente versiuni de iTunes și pot fi urmate pe orice dispozitiv iOS.


Cel mai mare obstacol în instalarea aplicațiilor a fost eliminat din App Store

Instalarea aplicațiilor lipsă din App Store a devenit mult mai dificilă în ultimii ani și, pentru o persoană obișnuită, este acum foarte dificilă. A devenit mai greu, deoarece Apple a eliminat descărcarea și gestionarea aplicațiilor din iTunes.

Deoarece această funcție nu mai este prezentă, singura modalitate de a instala oficial aplicații este prin intermediul aplicației App Store. Și, din moment ce aplicația dorită nu mai există, ești cam blocat. Spargerea și închiderea laterală poate ajuta la rezolvarea acestei probleme, dar pot fi mai multe probleme decât merită.

Există un alt obstacol major în instalarea aplicațiilor eliminate din App Store: aveți nevoie de acces la aplicație. Dacă doriți să instalați o aplicație eliminată pe care nu o aveți deja, va trebui să o găsiți în altă parte.


Cum se instalează o aplicație eliminată din App Store

Dacă ați descărcat aplicația pe dispozitivul dvs. iOS, ar trebui să o puteți instala. Deoarece aplicația a fost eliminată din magazin, totuși nu o veți putea descărca din nou. Dacă ștergeți aplicația, aceasta a dispărut pentru totdeauna - cu excepția cazului în care ați făcut backup pentru iTunes.

Sincronizați aplicațiile prin iTunes

Puteți face o copie de rezervă a unei copii pe computer prin sincronizare. Când vă sincronizați dispozitivul, vi se va solicita să transferați achizițiile de pe dispozitiv pe computer. Puteți face acest lucru manual accesând iTunes și făcând clic pe: Fișier > Dispozitive > Cumpărături de transfer. Aceasta ar trebui să mute aplicația pe computer.

Apple a eliminat capacitatea de a sincroniza aplicațiile cu iOS din versiunile recente de iTunes. Dacă versiunea dvs. de iTunes nu mai acceptă sincronizarea aplicațiilor, este posibil să fie mai multe probleme decât merită. Puteți trece la versiuni mai vechi de iTunes, dar acesta este un proces ușor complex și are implicații mai largi. S-ar putea să preferați doar să trăiți fără aplicația pe care încercați să o instalați.

Dacă aveți o versiune mai veche de iTunes care are fila Aplicații, faceți clic pe pictograma iPhone de sub comenzile de redare din partea stângă sus a iTunes. Du-te la aplicaţii filă și căutați aplicația. Apasă pe Instala butonul de lângă el. Apoi apasa Aplică în dreapta jos pentru al instala pe dispozitivul dvs. iOS.

Obțineți aplicația de la cineva pe care îl cunoașteți

Dacă un prieten sau un membru al familiei are aplicația pe computerul său, este posibil să o puteți obține de la ei. Aceștia trebuie să navigheze prin hard disk-ul lor către folderul în care sunt stocate aplicațiile lor.

Pe un Mac, acest dosar este la Muzică > iTunes > iTunes Media > Aplicatii mobile.

Pe Windows, este situat la Muzica mea > iTunes > iTunes Media > Aplicatii mobile.

Aplicațiile eliminate din App Store nu pot fi accesate prin Family Sharing.

  1. Găsiți aplicația dorită. Poate fi trimis prin e-mail sau copiat pe o unitate USB sau pe un alt suport de stocare detașabil sau descărcat. De oriunde obțineți aplicația, trageți-o și fixați-o în iTunes sau în folderul Aplicații mobile de pe hard disk.

  2. Dacă aplicația nu apare imediat, renunțați și reporniți iTunes.

  3. Conectați-vă iPhone, iPod touch sau iPad și sincronizați-l.


Motive pentru care aplicațiile sunt eliminate din App Store

Apple nu (de obicei) extrage aplicații din App Store fără motive întemeiate. Unele dintre cele mai frecvente motive pentru care aplicațiile sunt extrase includ:

  • Încălcarea regulilor Apple privind modul în care puteți dezvolta aplicații sau cum pot funcționa aplicațiile.
  • Încălcarea drepturilor de autor.
  • Fiind o calitate foarte scăzută.
  • Promovarea unui comportament ilegal, potențial ilegal sau periculos.
  • Conține programe malware.
  • Fiind jignitor.
  • Permițând utilizatorului să facă ceva ce Apple nu dorește (cum ar fi aplicațiile care permit tethering-ul gratuit, care îi permite utilizatorului să ocolească serviciul de tethering de la operatorul de telefonie).

Apple rambursează prețul aplicațiilor eliminate?

Dacă o aplicație pe care ați achiziționat-o a fost extrasă și nu doriți să treceți prin dificultatea de a o instala mai detaliat, este posibil să doriți o rambursare. În general, Apple nu-i place să acorde rambursări aplicației, dar în anumite circumstanțe o va face.

Cum să obțineți o rambursare de pe iTunes